Opstart gepland op 1 september

Dema_Bouw_kdl_home_sfeerbeeld2 Dema_Bouw_kdl_home_sfeerbeeld1

Ontstoppingen of ruimingswerken?

Vertrouw op Ontstoppingsdienst Dema Ontstopping!


Dema Ontstopping maakt al jaren naam en faam als professioneel bouwbedrijf in Halle en omstreken en heeft zich nu ook gespecialiseerd als ontstoppingsbedrijf in de allerbeste oplossingen voor ontstoppingen, ruimingswerken en camerainspectie. Zowel particulieren, verenigingen, bedrijven en administraties kunnen bij ons aankloppen.

Waarom Ontstoppingsdienst Dema Ontstopping voor uw ruimings- of ontstoppingswerken?

 

 

       

 

Proper en

verzorgd werk

 

 Non-stop

kwaliteit

 

Altijd tot

uw dienst

 

100%

vakmanschap

 

24/7 voor

noodoproepen!

Wat zijn de specialiteiten van Ontstoppingsdienst Dema Ontstopping?

  • Ontstoppingswerken: van het ontstoppen van leidingen, riool of wc tot het verhelpen van een hinderlijke geur in huis en water dat in bad of gootsteen blijft stilstaan. Dankzij Ontstoppingsdienst Dema Ontstopping is het euvel snel verholpen.
  • Ruimingswerken: van het ledigen van een septische put en het ruimen van een regenput tot het reinigen van carwashputten en het legen van vetputten.

 

Waar leveren wij een supersnelle service?

7 dagen op 7 en 24 uur op 24, tijdens de week, maar ook tijdens het weekend, kunt u op Ontstoppingsdienst Dema Onstopping rekenen voor noodoproepen in ontstoppingen en ruimingswerken. Wij zijn razendsnel bij u ter plaatse in de regio Vlaams-Brabant en Brussel, Halle, Lembeek, Essenbeek, Hoeilaart, Buizingen, Beersel, Alsemberg, Huizingen, Lot, Linkebeek, Drogenbos, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Oudenaken, Ruisbroek, Vlezenbeek, Pepingen, Beert, Bellingen, Bogaarden en Elingen.